• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Hoitava ja kosteuttava hiusnaamio: Mistä tehokas hiusnaamio koostuu?


Tässä artikkelissa paneudun tarkemmin hiusnaamioiden vaikuttaviin ainesosiin. Tekstin luettuasi tunnistat tärkeimmät raaka-aineet, joita tehokas kosteuttava hiusnaamio sisältää ja osaat valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan naamion.

Iina Lahtinen

Kirjailija

Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Nyt hän työskentelee freelance-toimittajana HairLustille sekä muille yrityksille.Lue lisää.

Hiusnaamio, joka pohjautuu luonnollisiin kasviöljyihin ja rasvahappoihin on maaginen lähde kauniille ja hyvinvoiville hiuksille. Tässä artikkelissa paneudun tarkemmin hiusnaamioiden vaikuttaviin ainesosiin. Tekstin luettuasi tunnistat tärkeimmät raaka-aineet, joita hyvä hiusnaamio sisältää ja osaat valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan hiusnaamion.

Kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille

Tähän artikkeliin on kerätty viisi hyvää hiusöljyä, joita voidaan käyttää apuna hiusten hoidossa. Kosteuttava hiusnaamio on loistava apu kuiville hiuksille ja luettuasi tämän artikkelin olet paljon tietoisempi, millaisia hiusöljyjä kannattaa suosia hiusnaamiona.

Voit parantaa hiustesi terveyttä myös välttämällä huonoja tapoja. Ohuet hiukset voivat johtua monista syistä, ja jättämällä huonot tavat pois voit parantaa hiustesi kuntoa ja saada niistä vahvemmat.

Kookosöljy

Hiusnaamio, joka sisältää kookosöljyä on voittamaton, kun puhutaan taistelusta kuivia hiuksia vastaan. Kookosöljy on paras luonnollisten rasvahappojen lähde ja sen sisältämät rasvahapot ovat antibakteerisia sekä niillä on haitallisia mikrobeja eliminoivia ominaisuuksia. Kookosöljy on kaiken kaikkiaan todella hoitava öljy koko vartalolle eikä pelkästään kuiville hiuksille. Kookosöljy sisältää lauriinihappoa, joka tukee proteiinin tuotantoa hiuksissa ja tunkeutuu syvemmälle hiukseen moniin muihin öljyihin verrattuna. Valitse hiusnaamio, joka sisältää runsaasti kookosöljyä ja huomaat eron hyvin pian. Kun valintasi on hiusmaski, ja etenkin kosteuttava sellainen, joka sisältää kookosöljyä, pidä huolta, että löydät tuotteen, joka on tarkoitettu nimenomaan hiuksille ja erityisesti jos sinulla on luonnostaan helposti rasvoittuvat hiukset ja päänahka. Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat lukea lisää aiheesta, niin suosittelen lukemaan artikkelimme: Kookosöljy hiuksiin– miksi se kannattaa?

Arganöljy

Hiusnaamio, joka sisältää arganöljyä on erityisen hyödyllinen, kun etsinnässä on kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille. Arganöljy saadaan marokkolaisesta arganpuusta ja sitä käytetään kuiville hiuksille tarkoitetuissa hoitotuotteissa, mutta myös kosteuttamaan ihoa. Arganöljy sisältää suuren määrän erilaisia ravintoaineita, vitamiineja sekä rasvahappoja. Tämä öljy sisältää erityisen suuren määrän E-vitamiinia, joka edistää terveiden hiusten kasvua. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat stimuloimaan päänahan verenkiertoa sekä edistävät hiustupen toimintaa, jotta hiukset voisivat kasvaa tuuheina ja terveinä. Tämän lisäksi arganöljystä valmistettu kosteuttava hiusnaamio toimii niin ikään päänahan kosteusvoiteena hoitaen kuivaa, hilseilevää ja ärtynyttä päänahkaa. HairLustin hiusnaamio toimii myös hyvänä hoitona kuiviin hiuksiin.

Avokadoöljy

Avokadoöljy on paksu ja herkullinen öljy, jota saadaan avokadon lihasta. Tämä mahtava hedelmä sisältää runsaasti antioksidantteja, mineraaleja, biotiinia ja oleellisia rasvahappoja ja tästä syystä hiusnaamio, joka sisältää avokadoöljyä on erinomainen valinta vahingoittuneille ja hitaasti kasvaville hiuksille. Sen lisäksi, että avokadoöljy sisältää ravitsevia ainesosia, hoitaa se myös hiustyveä ja edistää näin hiusten kasvua. Käytämme avokadoöljyä myös HairLustin Hair Growth and Repair-hoitoaineessa, sillä avokadoöljyllä on ainutlaatuinen kyky imeytyä syvälle hiuksiin. Mikäli hiuksesi kaipaavat ravintoa, avokadoöljyä sisältävä kosteuttava hiusnaamio on ehdottomasti se, jota tarvitset, kun valitset hiustenhoitotuotetta.

Oliiviöljy

Mikäli sinulla on ongelmia haaroittuvien hiuslatvojen sekä hauraiden hiusten kanssa, oliiviöljyä sisältävä hiusnaamio auttaa sinua saamaan pehmeät ja elastiset hiukset. Oliiviöljy sisältää paljon vitamiineja kuten A- ja E-vitamiineja sekä antioksidantteja, jotka auttavat terveiden hiusten ylläpitoa sekä edistävät luonnollisen rakennusaineen, keratiinin tuotantoa. Oliiviöljyä käytetään hiustenhoito-sekä karvanpoistotuotteissa, sillä oliiviöljy auttaa poistamaan talia, joka tukkii helposti hiustupen.

Aloe Vera-öljy

Aloe Vera sisältää päänahan kuollutta ihosolukkoa korjaavia proteolyyttisiä entsyymejä. Aloe Veraan pohjautuva kosteuttava hiusnaamio jättää hiukset hyvinvoivan tuntuisiksi ja säihkyviksi. Aloe Verasta valmistetun öljyn sanotaan myös edistävän hiusten kasvua sekä hillitsemään kutisevaa päänahkaa, vähentämään hilsettä ja muita tyypillisiä päänahan ongelmia.

Hiustenhoitoa sisäisesti ja ulkoisesti

Hiusten ulkoinen hoito, johon kuuluu oleellisena osana myös hiusnaamiot ja niiden säännöllinen käyttö ei ole riittävää, jos esimerkiksi oikeanlainen ravinto ja vitamiinien saanti ei ole kunnossa. Jos haluat tutustua tarkemmin kokonaisvaltaiseen hiustenhoitoon, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan blogiartikkeliimme. Artikkelissamme esittelemme tärkeimmät hiusvitamiinit, joita tarvitset hiusten hyvinvoinnin varmistamiseen sisältäpäin.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


1 kommentti


  • Annika

    Ostin juuri teiltä hiusöljyn tämän artikkelin perusteella kuukausi sitten ja olen huomannut jo nyt että hiukseni tuntuu pehmeämmiltä ja näyttää terveemmiltä (:


Jätä kommenttiHuomaathan että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.