Hårkur til tørt hårKatso kaikki artikkelit

Hoitava ja kosteuttava hiusnaamio: Mistä tehokas hiusnaamio koostuu?

Tässä artikkelissa paneudun tarkemmin hiusnaamioiden vaikuttaviin ainesosiin. Tekstin luettuasi tunnistat tärkeimmät raaka-aineet, joita tehokas kosteuttava hiusnaamio sisältää ja osaat valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan naamion.

Hiusnaamio, joka pohjautuu luonnollisiin kasviöljyihin ja rasvahappoihin on maaginen lähde kauniille ja hyvinvoiville hiuksille. Tässä artikkelissa paneudun tarkemmin hiusnaamioiden vaikuttaviin ainesosiin. Tekstin luettuasi tunnistat tärkeimmät raaka-aineet, joita hyvä hiusnaamio sisältää ja osaat valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan hiusnaamion.

Sisältö

Kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille

Tähän artikkeliin on kerätty viisi hyvää hiusöljyä, joita voidaan käyttää apuna hiusten hoidossa - ne ovat hyviä niin pelkästään käytettyinä, kuin ainesosina muissa tuotteissa. Kosteuttava hiusnaamio on loistava apu kuiville hiuksille ja luettuasi tämän artikkelin olet paljon tietoisempi, millaisia hiusöljyjä kannattaa suosia hiusnaamioissa.

Voit parantaa hiustesi terveyttä myös välttämällä huonoja tapoja. Ohuet hiukset voivat johtua monista syistä, ja jättämällä huonot tavat pois voit parantaa hiustesi kuntoa ja saada niistä vahvemmat.

HairLust - Hair Growth & Protection Mask HairLust - Hair Growth & Protection Mask

Hair Growth & Protection Mask

Hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille, joka korjaa ja ehkäisee kaksihaaraisia.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää

Kookosöljy

Hiusnaamio, joka sisältää kookosöljyä on voittamaton, kun puhutaan taistelusta kuivia hiuksia vastaan. Kookosöljy on paras luonnollisten rasvahappojen lähde ja sen sisältämät rasvahapot ovat antibakteerisia sekä niillä on haitallisia mikrobeja eliminoivia ominaisuuksia. Kookosöljy on kaiken kaikkiaan todella hoitava öljy koko vartalolle eikä pelkästään kuiville hiuksille. Kookosöljy sisältää lauriinihappoa, joka tukee proteiinin tuotantoa hiuksissa ja tunkeutuu syvemmälle hiukseen moniin muihin öljyihin verrattuna. Valitse hiusnaamio, joka sisältää runsaasti kookosöljyä ja huomaat eron hyvin pian. Kun valintasi on hiusmaski, ja etenkin kosteuttava sellainen, joka sisältää kookosöljyä, pidä huolta, että löydät tuotteen, joka on tarkoitettu nimenomaan hiuksille ja erityisesti jos sinulla on luonnostaan helposti rasvoittuvat hiukset ja päänahka.

Voit käyttää myös hiusöljyä hiusnaamiona: levitä vain reilusti öljyä koko hiusten pituuksiin ja anna vaikuttaa haluamasi aika, jonka jälkeen pese öljy huolellisesti pois. Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat lukea lisää aiheesta, niin suosittelen lukemaan artikkelimme: Kookosöljy hiuksiin – miksi se kannattaa?

Arganöljy

Hiusnaamio, joka sisältää arganöljyä on erityisen hyödyllinen, kun etsinnässä on kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille. Arganöljy saadaan marokkolaisesta arganpuusta ja sitä käytetään kuiville hiuksille tarkoitetuissa hoitotuotteissa, mutta myös kosteuttamaan ihoa. Arganöljy sisältää suuren määrän erilaisia ravintoaineita, vitamiineja sekä rasvahappoja. Tämä öljy sisältää erityisen suuren määrän E-vitamiinia, joka edistää terveiden hiusten kasvua. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat stimuloimaan päänahan verenkiertoa sekä edistävät hiustupen toimintaa, jotta hiukset voisivat kasvaa tuuheina ja terveinä. Tämän lisäksi arganöljystä valmistettu kosteuttava hiusnaamio toimii niin ikään päänahan kosteusvoiteena hoitaen kuivaa, hilseilevää ja ärtynyttä päänahkaa.

Avokadoöljy

Avokadoöljy on paksu ja herkullinen öljy, jota saadaan avokadon lihasta. Tämä mahtava hedelmä sisältää runsaasti antioksidantteja, mineraaleja, biotiinia ja oleellisia rasvahappoja ja tästä syystä hiusnaamio, joka sisältää avokadoöljyä on erinomainen valinta vahingoittuneille ja hitaasti kasvaville hiuksille. Sen lisäksi, että avokadoöljy sisältää ravitsevia ainesosia, hoitaa se myös hiustyveä ja edistää näin hiusten kasvua. Avokadoöljyllä on ainutlaatuinen kyky imeytyä syvälle hiuksiin. Mikäli hiuksesi kaipaavat ravintoa, avokadoöljyä sisältävä kosteuttava hiusnaamio on ehdottomasti se, jota tarvitset, kun valitset hiustenhoitotuotetta. Hiusnaamion lisäksi voin myös suositella kokeilemaan hyvää hoitoainetta, kuten HairLust Hair Growth & Repair-hoitoainetta, joka sisältää hoitavaa avokadoöljyä.

Oliiviöljy

Mikäli sinulla on ongelmia haaroittuvien hiuslatvojen sekä hauraiden hiusten kanssa, oliiviöljyä sisältävä hiusnaamio auttaa sinua saamaan pehmeät ja elastiset hiukset. Oliiviöljy sisältää paljon vitamiineja kuten A- ja E-vitamiineja sekä antioksidantteja, jotka auttavat terveiden hiusten ylläpitoa sekä edistävät luonnollisen rakennusaineen, keratiinin tuotantoa. HairLust Hair Growth & Protection Mask sisältää myös oliiviöljyä, joka ravitsee hiuksiasi ja tarjoaa niille niiden tarvitsemia rasvahappoja sekä vitamiineja. Oliiviöljyä käytetään myös hiustenhoito- sekä karvanpoistotuotteissa, sillä oliiviöljy auttaa poistamaan talia, joka tukkii helposti hiustupen.

Valitse luonnonkosmetiikan hiusnaamio, joka on saanut esim. ECOCERT-sertifikaatin. Se on takuusi siitä, että vältät haitalliset ainesosat.

Aloe Vera-öljy

Aloe Vera sisältää päänahan kuollutta ihosolukkoa korjaavia proteolyyttisiä entsyymejä. Aloe Veraan pohjautuva kosteuttava hiusnaamio jättää hiukset hyvinvoivan tuntuisiksi ja säihkyviksi. Aloe Verasta valmistetun öljyn sanotaan myös edistävän hiusten kasvua sekä hillitsemään kutisevaa päänahkaa, vähentämään hilsettä ja muita tyypillisiä päänahan ongelmia. Aloe Veran sisältämät rasvahapot ravitsevat tehokkaasti hiuksia ja palauttavat niiden kiiltoa. Voin itse suositella HairLust Protein Reconstructor Hair Mask-hiusnaamiota, sillä se sisältää rasvahappoja Aloe Verasta, jotka hoitavat tehokkaasti kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja antavat niille vahvistavan proteiiniboostin.

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää

Hiustenhoitoa sisäisesti ja ulkoisesti

Hiusten ulkoinen hoito, johon kuuluu oleellisena osana myös hiusnaamiot ja niiden säännöllinen käyttö ei ole riittävää, jos esimerkiksi oikeanlainen ravinto ja vitamiinien saanti ei ole kunnossa. Jos haluat tutustua tarkemmin kokonaisvaltaiseen hiustenhoitoon, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan blogiartikkeliimme. Artikkelissamme esittelemme tärkeimmät hiusvitamiinit, joita tarvitset hiusten hyvinvoinnin varmistamiseen sisältäpäin. Joskus hiukset ovat todella huonokuntoiset ja hauraat ja ne saattavat tarvita erikoishyvää huolenpitoa ja hoitoa. Lue lisää, kuinka tarjota proteiinia hiuksillesi blogiartikkelistamme.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Sähköiset hiukset? 9 keinoa saada sähköisyys pois hiuksista

  Sähköiset hiukset? 9 keinoa saada sähköisyys pois hiuksista

 • silikoniton shampoo ja hoitoaine

  Silikoniton shampoo & hoitoaine - miksi valita shampoo ilman silikonia?

 • Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

  Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

 • kløende skæl

  Hilse: Mitä kuiva ja hilseilevä päänahka yrittää kertoa sinulle?

 • Spaltede spidser

  Kaksihaaraiset hiukset: 8 neuvoa kuivien latvojen hoitoon leikkaamatta

Katso kaikki artikkelit